DESPRE NOI

Probabil ca n-ai auzit de chestia asta, dar scoala de soferi ACR are peste 100 de ani de experienta,  in care a ajutat 600.000 de absolventi sa obtina permisul auto. Printre care si Liviu Rebreanu, de care sigur ai auzit. 

Partea tare este ca la scoala ACR nu trebuie neaparat sa urmezi o programa stricta. Inveti in ritmul tau, iar profesorii auto se adapteaza preferintelor tale. De exemplu, poate nu ai timp si vrei sa-ti aranjezi altfel orele de teorie, sau sa iti iei ore suplimentare pe timp de noapte, teren alunecos sau in poligon. Putem ajusta chiar si tarifele in functie de optiunile tale.

Mai mult decat atat, la ACR poti obtine si Permisul International de Conducere, recunoscut in afara tarii, de care ai nevoie atunci cand conduci in strainatate. Doar te bucuri de vacanta si de condus.
Mai multe detalii despre scoala de soferi ACR, aici http://www.acr.ro/avantajele-scolii-de-soferi-acr.html

Plus,  daca iti iei permisul prin scoala de soferi ACR, devii automat membru al clubului. Ce inseamna asta pentru tine? Asistenta rutiera 24/24,  verificare tehnica gratuita, si discount-uri: la revizia ITP, la Centrul Medical Sanador, la benzinariile MOL si multe altele pe care le poti gasi aici http://www.acr.ro/category/pachetul-de-avantaje-si-facilitati-acr

Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer